Hogyan működik

A Honda Telefon Kihangosító Rendszer eszközzel kényelmesebben telefonálhat autójában. Többé nem kell kezében tartania mobiltelefonját a kormány mögött.

A Honda Telefon Kihangosító Rendszer eszköz a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével a bejövőhívás-információt a kijelzőre küldi tovább (ha van a járműben), ahol megtekintheti a hívás részleteit. A hangvezérlési rendszerben hangparancsokkal kezdeményezhet hívást, előhívhatja a Honda Telefon Kihangosító Rendszer rendszerben tárolt neveket sőt, a navigációs rendszerben tárolt helyeket is. Ezek a funkciók mind a biztonságosabb és kényelmesebb vezetéshez járulnak hozzá.

Meglévő telefonjával is működik.

A legtöbb Bluetooth és Hands-free profilú telefonnal kompatibilis.

Kormányra szerelt vezérlőgombok

A Honda Telefon Kihangosító Rendszer eszközt a kormányra szerelt vezérlőgombokkal is aktiválhatja.

Kijelző (ha van)

Ha a jármű rendelkezik kijelzővel, azon megtekintheti a legkülönbözőbb hívásrészleteket, többek között: hívásazonosító, jelerősség, akkumulátorszint vagy, ha roaming-területen tartózkodik, a szolgáltató adatait. (Megjegyzés: egyes telefonok nem közvetítik az előbbi információt.)

Továbbítsa hívásait telefonja és a Honda Telefon Kihangosító Rendszer eszköz között.

A Honda Telefon Kihangosító Rendszer eszköz és a telefon közötti hívástovábbításhoz egyszerűen nyomja meg a TALK gombot majd mondja ki hangosan a "Transfer" (továbbít) kifejezést.